Αποθέωσε Αντετοκούνμπο ο Μπούντενχολζερ: «Η αποτελεσματικότητα είναι ο… Γιάννης»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός στη νίκη των Μπακς επί των Πέισερς σκοράροντας 50 πόντους σε μόλις 21 προσπάθειες. Ο Greek Freak προσέφερε μια μοναδική παράσταση στο Μιλγουόκι και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ είχε ξεμείνει από λόγια στις δηλώσεις του μετά το ματς. Ο προπονητής των ελαφιών στέρεψε από αποθεωτικά λόγια για τον Greek Freak και […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός στη νίκη των Μπακς επί των Πέισερς σκοράροντας 50 πόντους σε μόλις 21 προσπάθειες. Ο Greek Freak προσέφερε μια μοναδική παράσταση στο Μιλγουόκι και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ είχε ξεμείνει από λόγια στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο προπονητής των ελαφιών στέρεψε από αποθεωτικά λόγια για τον Greek Freak και το μόνο που αρκέστηκε να πει για την απίστευτη εμφάνιση του ήταν ότι «ο Γιάννης είναι η αποτελεσματικότητα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αποτελεσματικότητα είναι… Είναι… Είναι ο Γιάννης. Είναι ξεχωριστός. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω πως σκόραρε 50 πόντους με 21 προσπάθειες», είπε ο «Κόουτς Μπαντ» μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας.

Ενώ λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Μοίρασε τους πόντους σε όλες τις περιόδους. Είναι σε καλό ρυθμό από τη γραμμή των βολών, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, πέτυχε 14 βολές. Οι 50 πόντοι δεν είναι ποτέ εύκολοι. Είναι καλό που τον έχουμε ξανά μαζί μας».

to10/ ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί