Αποσύρθηκε απ’ την εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ

Η Σουηδία αποκλείστηκε απ’ την Ουκρανία στη φάση των 16 του Euro 2020. Ο Μάρκους Μπεργκ αγωνίστηκε 23 λεπτά σε αυτό το παιχνίδι και ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της χώρας του. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, αποσύρεται απ’ την εθνική Σουηδίας, κάτι που δημοσιοποίησε και η ομοσπονδία της χώρας. Ο 34χρονος επιθετικός έκανε […]

Η Σουηδία αποκλείστηκε απ’ την Ουκρανία στη φάση των 16 του Euro 2020. Ο Μάρκους Μπεργκ αγωνίστηκε 23 λεπτά σε αυτό το παιχνίδι και ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της χώρας του.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, αποσύρεται απ’ την εθνική Σουηδίας, κάτι που δημοσιοποίησε και η ομοσπονδία της χώρας. Ο 34χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στις 6 Φεβρουαρίου του 2008 σε ένα φιλικό απέναντι στην Τουρκία. Συνολικά με το εθνόσημο έγραψε 90 συμμετοχές και πέτυχε 24 γκολ.

“Ήξερα ότι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα είναι το τελευταίο μου με τη φανέλα της εθνικής. Η ιδέα να σταματήσω μετά το Euro το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως επειδή αναβλήθηκε καθυστέρησα αυτή την απόφαση. Λυπάμαι που τελειίωσε, αλλά είμαι περήφανος για τις επιτυχίες μας.

Το να προχωράει η Σουηδία απ’ τους ομίλους είναι κάτι καλό, είμαι χαρούμενος για όλα όσα έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια” σχολίασε στην ιστοσελίδα της σουηδικής ομοσπονδίας ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί