Αποσύρεται στα 26 από την εθνική Καμερούν ο Ονάνα!

Άδοξο τέλος στην πορεία του με την εθνική Καμερούν έδωσε ο Αντρέ Ονάνα.

Ο τερματοφύλακας της Ίντερ αποπέμφθηκε με επεισοδιακό τρόπο από το Μουντιάλ, όταν διαφώνησε με τον Ριγκομπέρτ Σονγκ για τα… βολέ που επιθυμούσε ο ομοσπονδιακός να κάνει (σε αντίθεση με τον δικό του τρόπο παιχνιδιού).

Αυτή η αποχώρηση λοιπόν αποδεικνύεται ότι δεν ήταν προσωρινή, αφού στα 26 του μόλις χρόνια ανακοίνωσε την απόφαση να μην ξαναγωνιστεί με το εθνόσημο.

Η σχετική ανάρτησή του αναφέρει

«Όλα άρχισαν από το Ενγκόλ Ενκόκ, ένα μικρό χωριό, στο οποίο από μικρή ηλικία, η οικογένειά μου μού πέρασε τις αρχές του λαού του Καμερούν. Η αγάπη για αυτή την χώρα είναι αιώνια και η δέσμευση αδιαπραγμάτευτη.

Θυμάμαι πως όλοι βλέπαμε τα παιχνίδια ως οικογένεια. Μόνο οι Καμερουνέζοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει για εμάς να βλέπεις τα λιοντάρια να παίζουν.

Τότε ξεκίνησα να ονειρεύομαι να φορέσω τη φανέλα της εθνικής. Τώρα μετά από ώρες προπόνησης και ατελείωτων ταξιδιών μπορώ να πω πως είμαι περήφανος που εκπλήρωσα το όνειρο.

Κάθε ιστορία έχει και το τέλος της. Η ιστορία μου με την εθνική του Καμερούν έφτασε στο τέλος. Οι παίκτες πάνε και έρχονται, αλλά το Καμερούν είναι πάνω από όλους. Το Καμερούν είναι αιώνιο, όπως και η αγάπη μου για την εθνική ομάδα και για τους ανθρώπους που μας στηρίζουν, ανεξαρτήτως των δυσκολιών.

Τα συναισθήματά μου δεν έχουν αλλάξει. Η καρδιά μου θα χτυπάει δυνατά και όπου και αν πηγαίνω θα παλεύω να ανυψώσω τη σημαία του Καμερούν. Θα συνεχίσω να στηρίζω την ομάδα, όπως κάνουν 27 εκατομμύρια οπαδοί του Καμερούν. Το έθνος πρώτο και για πάντα».

sportfm, freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί