«Απορρίφθηκε η πρόταση της ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία»

Αρνητική ήταν η απάντηση της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ.


Οι Κιτρινόμαυροι έκαναν πρόταση στην Μπεϊτάρ για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, που ξεπερνούσε το 1.5 εκατ. ευρώ. Μια πρόταση, η οποία περιλαμβάνει επίσης και κάποιο ποσοστό συνιδιοκτησίας του παίκτη.

Η συγκεκριμένη πρόταση, όμως, όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, δεν ικανοποίησε την Μπειτάρ και η απάντηση που έδωσε ο σύλλογος της Ιερουσαλήμ στους Κιτρινόμαυρους ήταν αρνητική. Η ΑΕΚ έκανε την κίνησή της, αλλά τα χρήματα που προσέφερε δεν ικανοποίησαν την Μπεϊτάρ, που ζητάει περισσότερα για να παραχωρήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, πάντως, είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να επιστρέψει τις επόμενες ώρες με νέα βελτιωμένη πρόταση, με στόχο να πείσει τον σύλλογο του Ισραήλ να δώσει το «Ok» για την παραχώρηση του Λιβάι Γκαρσία και ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ενωση.

Ο Γκαρσία που έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Ολλανδία και έδειχνε ότι θα εξελιχθεί σε αστέρι του Ολλανδικού πρωταθλήματος έμεινε στάσιμος και σε ηλικία 20 ετών πήγε στο Ισραήλ όπου ιδίως την δεύτερη σεζόν με την Μπεϊτάρ έκανε τρομερά πράγματα και μπήκε στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων.

Στην Ολλανδία έπαιζε κυρίως αριστερό εξτρέμ και φορ. Η ΑΕΚ τον θέλει για δεξιά για να φτιάξει τριπλέτα Γκαρσία, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Από to10