Απόλλων: Τέλος ο Παράσχος και η συνέχεια στα… δικαστήρια

Φινάλε, όπως αναμενόταν, στη συνεργασία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Γιώργο Παράσχο. Ο 68χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που τονίζει ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό, τονίζοντας ότι ο έμπειρος προπονητής δεν εμφανίστηκε στη σημερινή προπόνηση δίχως να ενημερώσει τη διοίκηση. Ουσιαστικά με τη συγκεκριμένη (επίσημη) εξέλιξη επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Γιώργου […]

Φινάλε, όπως αναμενόταν, στη συνεργασία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Γιώργο Παράσχο. Ο 68χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που τονίζει ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό, τονίζοντας ότι ο έμπειρος προπονητής δεν εμφανίστηκε στη σημερινή προπόνηση δίχως να ενημερώσει τη διοίκηση.

Ουσιαστικά με τη συγκεκριμένη (επίσημη) εξέλιξη επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσανάκα στο sport-fm.gr στις 9/3. Ο διάδοχός του θα είναι εκτός απροόπτου ο Μάκης Χάβος και πιθανότατα την Τετάρτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ καθώς ο κ. Παράσχος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ότι παραιτείται, δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, σήμερα, ως όφειλε, ενώ δεν ενημέρωσε εγγράφως ή προφορικά κανένα μέλος της διοίκησης.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί