Αποκλεισμός-σοκ για Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του Wimbledon!

Δεν… ταιριάζει το Wimbledon στον Στέφανο Τσιτσιπά, που αποκλείστηκε στην πρεμιέρα από τον Αμερικανό Φρανσίς Τιαφό με 6-4, 6-4, 3-6.Μετά το μεγαλειώδες πέρασμα από το Παρίσι, ο Έλληνας πρωταθλητής προσγειώθηκε απότομα στο γρασίδι του λονδρέζικου grand slam και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από τον πρώτο γύρο.Είναι η δεύτερη διαδοχική φορά που δεν προχωράει στη διοργάνωση, αφού […]

Δεν… ταιριάζει το Wimbledon στον Στέφανο Τσιτσιπά, που αποκλείστηκε στην πρεμιέρα από τον Αμερικανό Φρανσίς Τιαφό με 6-4, 6-4, 3-6.
Μετά το μεγαλειώδες πέρασμα από το Παρίσι, ο Έλληνας πρωταθλητής προσγειώθηκε απότομα στο γρασίδι του λονδρέζικου grand slam και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από τον πρώτο γύρο.
Είναι η δεύτερη διαδοχική φορά που δεν προχωράει στη διοργάνωση, αφού και το 2019 είχε δεχτεί την ήττα στην πρεμιέρα από τον Τόμας Φαμπιάνο (η διοργάνωση του 2020 δεν διεξήχθη λόγω covid-19). Συγκεκριμένα, σε τέσσερις συμμετοχές στο Wimbledon μόνο το 2018 κατάφερε να ξεπεράσει τον πρώτο γύρο και έφτασε ως τον τέταρτο.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί