Αποκαλυπτικό βίντεο – Κανένα φάουλ στον Οριόλα – Λαβή του Ισπανού στον Φαλ (Vid)

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα άξιζε τη νίκη στο χθεσινό ματς, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, ενώ στην παράταση οι τρεις ρέφερι έκαναν τη… δουλειά για την Μπαρτσελόνα. Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το γεγονός πως στο έξτρα πεντάλεπτο η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έβαλε τους 10 από του 12 πόντους της με […]

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα άξιζε τη νίκη στο χθεσινό ματς, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, ενώ στην παράταση οι τρεις ρέφερι έκαναν τη… δουλειά για την Μπαρτσελόνα. Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το γεγονός πως στο έξτρα πεντάλεπτο η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έβαλε τους 10 από του 12 πόντους της με βολές.

Οι διαιτητές έδειξαν τις προθέσεις τους από το 1.40′ πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας όταν ο Ντιφάλα έδωσε ένα ανύπαρκτο φάουλ του Βεζένκοφ στον Μίροτιτς που ίσως και να έστειλε το ματς στην παράταση. Κι αν στο 40λεπτο δεν τα κατάφεραν, η δουλειά ήρθε εις πέρας για τους ρέφερι στο φινάλε της παράτασης.

Όπως θα δείτε και στο αποκαλυπτικό βίντεο του «10», στην τελευταία επίθεση της Μπαρτσελόνα οι ρέφερι φόρεσαν ξανά τα «μπλαουγκράνα» γυαλιά και με το σκορ 78-77 υπέρ του Ολυμπιακού «εφεύρεσαν» φάουλ του Φαλ στον Οριόλα. Στη διεκδίκηση του ριμπάουντ που θα έκρινε ουσιαστικά το ματς μιας και απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα για την κόρνα της λήξης, ο Φαλ μάχεται με τον Οριόλα για την μπάλα μετά από χαμένο σουτ των γηπεδούχων. Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ισπανός έχει κάνει λαβή στον σέντερ του Ολυμπιακού, όμως οι διαιτητές σφύριξαν άμεσα φάουλ υπέρ του ψηλού της Μπαρτσελόνα.

Ο Οριόλα κερδίζει το φάουλ, ενώ κάνει και μια εντυπωσιακή πτώση που θα ζήλευε και ο Ναβάρο που καθόταν στις κερκίδες και παρακολουθούσε το ματς. Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν και παρά τις διαμαρτυρίες των ερυθρόλευκων, ο Οριόλα πήγε στη γραμμή των βολών, παρότι δεν υπάρχει κανένα φάουλ από τον Φαλ, έκανε το 2/2 και διαμόρφωσε το τελικό 79-78 για τους γηπεδούχους.

Η συγκεκριμένη φάση μάλιστα είναι το κερασάκι στην τούρτα από το ματς στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με τον Ολυμπιακό ώρες ώρες να παίζει 5 εναντίον 8 και όχι απλά να ανταπεξέρχεται, αλλά να έχει την ευκαιρία δυο φορές με τον Σλούκα να πάρει το ματς…

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

TO10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί