Η Δευτέρα του Πάσχα (03.05) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία, καθώς σε δύο μέρες ακολουθεί το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι στην Αθήνα, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της δεύτερης θέσης.
Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στο κομμάτι της τακτικής. Μετά από κάποιες δρομικές ασκήσεις κι ένα παιχνίδι κατοχής, οι προπονητές ανέλαβαν δράση κι έδειξαν στους παίκτες τι θέλουν να δουν μέσα στο γήπεδο την Τετάρτη (05.05).
Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Άντριαν Περέιρα, Χοσέ Κρέσπο και Σίντζι Καγκάβα έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία κι αποκατάσταση στην πισίνα κι ο Ενέα Μιχάι πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Κίνα καλωσορίζει τις διευθετήσεις για κατάπαυση πυρός σχετικά με τον πόλεμο στο Ιράν
- Ποιοί ζητούν να καθιερωθούν υποχρεωτικοί έλεγχοι σε όλα τα κτίρια της χώρας;
- Στα αστέρια θέλει να πάει ο Έλον Μασκ: Το σχόλιο σε φωτογραφία του Artemis ΙΙ
- Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 17χρονος για βιασμό 14χρονης
- Ο Μακρόν χαιρετίζει την συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Δραστικές αλλαγές στις παραπομπές σε ειδικούς γιατρούς: Τι πρέπει να ξέρουν οι πολίτες
- Ιράκ: Ελεύθερη η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Κίτλσον
- Ινδονησία: 24χρονη γυναίκα ξεφύλλιζε παλιό άλμπουμ και μία φωτογραφία την άφησε άφωνη
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός επιχείρησε να πατήσει αστυνομικό για να αποφύγει έλεγχο
- Μετά το πετρέλαιο, πτώση σημειώνουν και οι τιμές στο ευρωπαϊκό φυσικό αέριο








