Αποχωρεί από την Μπάγερν το καλοκαίρι ο Μπόατενγκ!

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και… επίσημο. Για την απόφαση της Μπάγερν Μονάχου να μην συνεχίσει την συνεργασία της με τον Ζερόμ Μπόατενγκ μετά το καλοκαίρι όταν κι ολοκληρώνεται το υπάρχον συμβόλαιο των δύο πλευρών, ο λόγος. Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, μάλιστα, η εν λόγω απόφαση πάρθηκε από το σύνολο του διοικητικού συμβουλίου των Βαυαρών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και ο μάνατζερ του 32χρονου στόπερ… Ο Μπόατενγκ […]

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και… επίσημο. Για την απόφαση της Μπάγερν Μονάχου να μην συνεχίσει την συνεργασία της με τον Ζερόμ Μπόατενγκ μετά το καλοκαίρι όταν κι ολοκληρώνεται το υπάρχον συμβόλαιο των δύο πλευρών, ο λόγος.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, μάλιστα, η εν λόγω απόφαση πάρθηκε από το σύνολο του διοικητικού συμβουλίου των Βαυαρών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και ο μάνατζερ του 32χρονου στόπερ…

Ο Μπόατενγκ εντάχθηκε στο ρόστερ της Μπάγερν το καλοκαίρι του 2011 ερχόμενος από την Μάντσεστερ Σίτι, για να κατακτήσει δύο φορές το treble το 2013 και πέρυσι, αλλά και πολλές εγχώριες διακρίσεις!

Ο ίδιος ο Γερμανός αμυντικός δεν έχε σχολιάσει ακόμα προς το παρόν κάτι επ’ αυτού, ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για αυτόν από την Αγγλία και δη την Τσέλσι του συμπατριώτη του Τόμας Τούχελ.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί