• Αρχική
  • Άρθρα
  • Από το «Παναθηναϊκός TV» όλοι οι αγώνες του τριφυλλιού στη Super League

Από το «Παναθηναϊκός TV» όλοι οι αγώνες του τριφυλλιού στη Super League

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα πως όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας για τη Super League θα μεταδίδονται από «Παναθηναϊκός TV».

Οι πράσινοι έκαναν γνωστό πως η πρώτη μετάδοση της νέας πλατφόρμας θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου με τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρκό.


« Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας και οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League 1 θα μεταδοθούν από το «Παναθηναϊκός TV».

Οι φίλαθλοι του συλλόγου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια έχουν δύο επιλογές: Διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr, το επίσημο website του «Παναθηναϊκός TV», με εγγραφή και καταβολή της αντίστοιχης χρέωσης, η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Τηλεοπτικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV με on demand διαδικασία», αναφέρει η ανακοίνωση.
Η αρχή για το «Παναθηναϊκός TV» θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 18:30 με τη μετάδοση του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρκό, ο οποίος θα μεταδοθεί δωρεάν χωρίς καμία χρέωση για τους φιλάθλους.

Υπενθυμίζουμε πως οι πράσινοι δέχθηκαν πρόταση από τη συνδρομητική τηλεόραση της Nova, ύψους 5,7 εκατομμυρίων ευρώ, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας αγωνιστικής περιόδου (2020-21), αλλά την αρνήθηκαν.

(Sputniknews – φωτο:eurokinissi)