Απίστευτο: Ο πιο αφοσιωμένος οπαδός του Μουντιάλ στέκεται σαν άγαλμα σε όλο τον αγώνα! ΒΙΝΤΕΟ

Η ΛΔ Κονγκό τερματίζει την 52χρονη αναμονή της σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά θα αγωνιστεί χωρίς την υποστήριξη του αγαπημένου της σούπερ οπαδού!

Ο Λουμούμπα Βέα, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μισέλ Νκούκα Μπολαντίνγκα, είναι ο σούπερ οπαδός της ΛΔ Κονγκό που έγινε viral στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής επειδή στάθηκε σαν άγαλμα για 90 λεπτά προς τιμήν του πρώτου πρωθυπουργού της χώρας, Πατρίς Λουμούμπα.

Μετά από συζητήσεις, η ΛΔ Κονγκό αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της που θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο , αλλά, δεν ήταν στο Χιούστον για να παρακολουθήσει τον αγώνα ενάντια στην Πορτογαλία.

Θα είναι όμως εκεί για τον αγώνα του Κονγκό εναντίον του Ουζμπεκιστάν την Κυριακή 28 Ιουνίου, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας για τις πιθανότητές τους να προκριθούν.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί