Απίστευτο: Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε με 7 παίκτες και η Ανόρθωση πήρε με γκολ του Ουάρντα την πρόκριση!

Απίθανο και όμως… κυπριακό! Η Ανόρθωση επικράτησε 1-0 του ΑΠΟΕΛ και σε συνδυασμό με την ήττα στον πρώτο αγώνα με 2-1 (με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να είναι σε ισχύ), πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου σε ένα επεισοδιακό ματς που έγιναν απίστευτα πράγματα!Διότι ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με επτά ποδοσφαιριστές, […]

Απίθανο και όμως… κυπριακό! Η Ανόρθωση επικράτησε 1-0 του ΑΠΟΕΛ και σε συνδυασμό με την ήττα στον πρώτο αγώνα με 2-1 (με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να είναι σε ισχύ), πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου σε ένα επεισοδιακό ματς που έγιναν απίστευτα πράγματα!
Διότι ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με επτά ποδοσφαιριστές, αφού είδε τέσσερις παίκτες του να αποβάλλονται. Οι δύο στο πρώτο ημίχρονο και οι άλλοι δύο στο δεύτερο.


Tα κακά μαντάτα για τον ΑΠΟΕΛ ξεκίνησαν από νωρίς, με τον Νατέλ να αποβάλλεται μόλις στο 7’ για πάτημα στον μηρό του Αρτυματά και μετά την εξέταση του VAR να βλέπει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Παρόλα αυτά, το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν οι γηπεδούχοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν, αφού είδαν τον ΑΠΟΕΛ να έχει φάσεις να βρει πρώτος το γκολ. Στο 36’ ο Ντανίλο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Χριστοδουλόπουλο και άφησε την ομάδα με του εννιά παίκτες, με τον Ουάρντα στο 43’ να σκοράρει με κεφαλιά, πανηγυρίζοντας μπροστά στην κερκίδα των φιλοξενούμενων και προκαλώντας μια μίνι ένταση για να… κιτρινιστεί τελικά.

sportfm, photo screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί