Απίστευτο! «Λουκέτο» και στο τουρκικό πρωτάθλημα, ταυτόχρονα με Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Χτύπησαν διαιτητή!!!

Απίστευτο!

Ταυτόχρονα με την Ελλάδα και μετά την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί, ανακοίνωσε ότι οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα αναβλήθηκαν επ’ αόριστον μετά την επίθεση του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού, Φαρούκ Κοτζά, στον διαιτητή Χαλίλ Ομούτ Μελέρ. Τα τουρκικά ΜΜΕ γράφουν, μάλιστα, πως οι οπαδοί της Ανκαραγκουτσού πανηγύρισαν για τον πρόεδρό τους και προσπάθησαν να εισβάλουν και στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η ασφάλεια του γηπέδου πρόλαβε τα χειρότερα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έκανε λόγο για νύχτα ντροπής για το τουρκικό ποδόσφαιρο.

Την επίθεση καταδίκασε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Τουρκίας, όπως συνέβη και στην Ελλάδα!

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλικάγια ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού, που επιτέθηκε στον διαιτητή Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, συνελήφθη!

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουντς δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει δικαστική έρευνα κατά των υπευθύνων για την επίθεση στον διαιτητή, ακριβώς όπως έρευνα ξεκινά και για την Ελλάδα!

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί