Απίστευτο κάζο του Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! 1-6 με ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τότεναμ έκανε πάρτι στο Ολντ Τράφορντ, αφού διέσυρε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατώντας με 6-1 για την Premier League. Δυο γκολ ο Σον και δυο ο Κέιν.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Τότεναμ την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και έφυγε με το εντυπωσιακό διπλό διασύροντας την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με 6-1.


Η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα από το πρώτο σφύριγμα κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπρούνο Φερνάντες γράφοντας το 1-0.

Όμως, από και έπειτα στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν μόνο οι Λονδρέζοι. Οι Τανγκί Εντομπελέ (4′) και Σον (7′) πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και έκαναν την ανατροπή για την Τότεναμ.


Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τη Γιουνάιτεντ, αφού στο 28ο λεπτό, ο Μαρσιάλ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Έρικ Λαμέλα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Χάρι Κέιν έγραψε το 3-1 και στο 37′ ο Σον ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε, η Τότεναμ έφτασε σε πέμπτο γκολ στο 51′ με τον Σερζ Οριέ και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κέιν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 79ο λεπτό.

(Sputniknews – φωτο:photo screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί