Απέσυρε την έφεση στην FIFA η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας

Αποσύρει την προσφυγή της κατά της FIFA η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας, που είχε κάνει στο CAS, μετά από τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Η Ρωσία θα αντιμετώπιζε στα playoff των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο αυτό δεν έγινε λόγω των κυρώσεων που εξέδωσαν από κοινού FIFA και UEFA, στην χώρα. Μέσα σε αυτές ήταν […]

Αποσύρει την προσφυγή της κατά της FIFA η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας, που είχε κάνει στο CAS, μετά από τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Η Ρωσία θα αντιμετώπιζε στα playoff των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο αυτό δεν έγινε λόγω των κυρώσεων που εξέδωσαν από κοινού FIFA και UEFA, στην χώρα.

Μέσα σε αυτές ήταν ο αποκλεισμός της Σπαρτάκ Μόσχας από την UEFA, που αγωνιζόταν στο Europa League και απέκλεισε γενικά όλους τους συλλόγους της Ρωσίας.

Επίσης η UEFA προχώρησε και στην αλλαγή έδρας του τελικού του Champions League, ενώ απέβαλε την ομάδα γυναικών της Εθνικής από το Euro 2022.

Αν και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας απέσυρε την έφεση της κατά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, δεν έπραξε το ίδιο και κατά τις Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

sportfm, photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί