Απέρριψε πρόταση της Τότεναμ ο Αλέγκρι

Τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προσέγγισε η Τότεναμ! Οι «spurs» κατέθεσαν πρόταση συνεργασίας στον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος σύμφωνα με την «AS» την απέρριψε αφού στοχεύει αλλού.Ο Αλέγκρι θέλει να αναλάβει τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη νέα σεζόν αφού όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν. Εφόσον, όμως, […]

Τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προσέγγισε η Τότεναμ! Οι «spurs» κατέθεσαν πρόταση συνεργασίας στον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος σύμφωνα με την «AS» την απέρριψε αφού στοχεύει αλλού.
Ο Αλέγκρι θέλει να αναλάβει τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη νέα σεζόν αφού όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν. Εφόσον, όμως, δεν καταλήξει στον πάγκο των Μαδριλένων, ο Ιταλός κόουτς έχει έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις αφού υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Γιουβέντους όσο και από την Νάπολι.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες από τον ερχόμενο μήνα, με τον Αλέγκρι να παίρνει την τελική απόφαση για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί