Απέκλεισε Χριστοδουλόπουλο, Μορ και Λοβέρα ο Μαρτίνς

Εκτός αποστολής αποφάσισε να αφήσει ο Πέδρο Μαρτίνς τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Εμρέ Μορ και Μάξι Λοβέρα για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (23/02) στην Τούμπα (19:30). Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μαζί του 21 παίκτες, από τους οποίους θα μείνουν εκτός αποστολής ο τρίτος γκολκίπερ Καραργύρης και πιθανότατα ένας εκ των Αβραάμ […]

Εκτός αποστολής αποφάσισε να αφήσει ο Πέδρο Μαρτίνς τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Εμρέ Μορ και Μάξι Λοβέρα για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (23/02) στην Τούμπα (19:30). Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μαζί του 21 παίκτες, από τους οποίους θα μείνουν εκτός αποστολής ο τρίτος γκολκίπερ Καραργύρης και πιθανότατα ένας εκ των Αβραάμ Παπαδόπουλου ή Σισέ και Γκασπάρ ή Τοροσίδη.

Μετά το πέρας του σημερινού (22/02) προγράμματος, o Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζουν οι: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί