Απάντησε στο ξύλο των Ουκρανών με 99 πόντους!!! Πρώτη και καλύτερη η Εθνική

Ο Greek Freak έκανε μαγικά πράγματα στη γ' περίοδο του τέταρτου αγώνα της Ελλάδας και με 33 πόντους μέχρι το 28', οδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με 99-79, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει για ακόμη μία φορά πάρτι, αναγκάζοντας τους αντιπάλους του να τον παρακολουθούν αφού δεν υπήρχε τρόπος να τον σταματήσουν, όπως δείχνουν και οι 41 πόντοι που σκόραρε, η Ελλάδα νίκησε με 99-79 την Ουκρανία, έκανε το 4×4 στον όμιλό της και συνεχίζει με στόχο να φτάσει ως το τέλος του Eurobasket.

Ο Γιάννης τελείωνε φάσεις, μοίραζε μπάλες, άντεξε στο ξύλο των Ουκρανών, οι οποίοι έκαναν διαδοχικά αντιαθλητικά φάουλ υπό την ανοχή των διαιτητών.

Τον Γιάννη ακολούθησε ο Ντόρσεϊ που αφυπνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καλάθης που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με δύο διαδοχικά τρίποντα στο τέλος της τρίτης περιόδου, ενώ όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν από τον Ιτούδη έκαναν καταπληκτική εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας πως αυτή η Εθνική έχει λύσεις και βάθος στον πάγκο.

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί