Αντίθετος με την επανεκκίνηση στην Premier League ο μουσουλμάνος δήμαρχος Λονδίνου

Η Premier League πασχίζει να κάνει… επανεκκίνηση και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα κωλύματα που προκύπτουν.

Μετά την αρνητική στάση αρκετών ποδοσφαιριστών να συμμετέχουν στις ομαδικές προπονήσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα (18/5), αντίθετος στο να υπάρξει και πάλι ποδοσφαιρική δράση εμφανίζεται και ο δήμαρχος του Λονδίνου.

Η πιθανότητα επανεκκίνησης της Premier League τον επόμενο μήνα φαίνεται να είναι πλέον ορατή, μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, ότι τα κορυφαία αθλήματα θα μπορούσαν να επιστρέψουν πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές, μετά την 1η Ιουνίου. Τα… κωλύματα όμως δεν παύουν να υπάρχουν.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Χαν, αντιτίθεται στην ιδέα της επανέναρξης της Premier League στην πρωτεύουσα τον επόμενο μήνα, ενώ η πανδημία του κορονοϊού εξακολουθεί να προκαλεί εκατοντάδες θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε μέρα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου του δημάρχου.

«Ο Σαντίκ είναι πολύ πρόθυμος να ξαναρχίσει το Premier League και ο επαγγελματικός αθλητισμός», δήλωσε ο εκπρόσωπος στην Evening Standard. «Ωστόσο, με τη χώρα να βρίσκεται ακόμα μέσα στην κρίση της πανδημίας και εκατοντάδες άνθρωποι να πεθαίνουν καθημερινά, πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε για την επανέναρξη του Premier League και του κορυφαίου αθλητισμού στην πρωτεύουσα.»

Να θυμίσουμε πως πέντε σύλλογοι της Premier League εδρεύουν στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένων της Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι. «Ως οπαδός της Λίβερπουλ, ο Σαντίκ φυσικά θέλει να επιστρέψει η Premie League», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. «Αλλά μπορεί να συμβεί μόνο όταν είναι ασφαλές, και δεν μπορεί να επιβαρύνει περισσότερο τις υπηρεσίες NHS και έκτακτης ανάγκης.»

(newsit – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί