Αντιδράσεις από νέο tweet του Τσιτσιπά – «Οι πόλεις να φυτέψουν δένδρα φρούτων για να τρώνε οι άστεγοι»

Η μικρή ανάπαυλα του Στέφανου Τσιτσιπά μεταξύ των αγωνιστικών του υποχρεώσεων του έδωσε τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθεί με το Twitter προκαλώντας για ακόμη μία φορά αντιδράσεις με την τελευταία του τοποθέτηση.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Wimbledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στο γρασίδι. Πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει τίτλους και στις τρεις επιφάνειες (χώμα, σκληρή, γρασίδι) και με τις εμφανίσεις του στη Μαγιόρκα έδειξε έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση του Wimbledon. Αυτός είναι ο 2ος τίτλος του στο 2022 αφού είχε κερδίσει και το Monte Carlo Masters. Ο Στέφανος ανεβαίνει μια θέση και επιστρέφει στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Την κατάκτηση του τροπαίου στην Μαγιόρκα της Ισπανίας ακολούθησαν μερικές στιγμές χαλάρωσης. Όπως συνηθίζει όταν δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, έθεσε μια του σκέψη προς συζήτηση στο Twitter.

«Οι πόλεις και οι δήμοι θα πρέπει να φυτεύουν οπωροφόρα δέντρα σε δημόσιους χώρους για να βοηθήσουν στη σίτιση των αστέγων στους δρόμους», έγραψε ο Έλληνας πρωταθλητής στο twitter με αυτή του την ανάρτηση να μπαίνει στη μακρά «λίστα» με ποσταρίσματά του που έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Τόσο Έλληνες ακολούθοι του, όσο και ξένοι θαυμαστές προσπαθούσα να εξηγήσουν τι θέλει να πει ο Τσιτσιπάς και πως κάτι τέτοιο θα έλυνε το πρόβλημα στη σίτιση των αστέγων.

(Protothema – φωτο:eurokinissi)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί