Αντετοκούνμπο: “Μπορώ να κάνω 300 ποδαράκια – Πολλοί θα επιχειρήσουν να με χτυπήσουν” (vid)

Οι Χιτ επιστράτευσαν αντιαθλητικά μαρκαρίσματα για να σταματήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά ο ηγέτης των Μπακς δεν έχασε την ψυχραιμία του.

Η απάντηση για το… δυναμικό παιχνίδι των αντιπάλων και το σχόλιο για τα ποδοσφαιρικά “τσαλιμάκια” του κατά τη διάρκεια του ματς.

«Πολλοί θα επιχειρήσουν να με χτυπήσουν. Ειδικά το Μαϊάμι που χρησιμοποιεί τη δύναμη. Μπαίνεις στη ρακέτα, θα σε χτυπήσουν, πας για επιθετικό ριμπάουντ, θα σε χτυπήσουν. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος, να μείνω επιθετικός, να δημιουργώ καλές φάσεις και να το ξεπεράσω. Οι συμπαίκτες μου με προσέχουν. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε εμάς στο τρίτο παιχνίδι» ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα των Μπακς με τους Χιτ, σχολιάζοντας το.. δυναμικό παίξιμο των παικτών της ομάδας του Μαϊάμι.

Όσο για το ποδοσφαιρικό… show που “χάρισε” στους 9.000 φίλους των Μπακς, μετά από ένα αντιαθλητικό φάουλ που δέχθηκε, ο Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε το πάθος του για το ποδόσφαιρο. «Μπορώ να κάνω 300 ποδαράκια. Έπαιζα ποδόσφαιρο παλιότερα, αυτό ήθελα να κάνω, όχι να παίξω μπάσκετ».

newsit/ photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί