Αντετοκούνμπο : Γιάννης και Greek Freak δύο διαφορετικοί άνθρωποι

Στο podcast του Κόνατον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δε μίλησε μόνο για τη Μύκονο, αλλά και για το παρατσούκλι Greek Freak, το οποίο, όπως εκμυστηρεύτηκε, δε θυμάται πώς προέκυψε. Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς είπε πως «μου αρέσει αυτό το ψευδώνυμο. Δε θυμάμαι την πρώτη φορά που το άκουσα, λογικά θα ήταν την πρώτη μου σεζόν, […]

Στο podcast του Κόνατον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δε μίλησε μόνο για τη Μύκονο, αλλά και για το παρατσούκλι Greek Freak, το οποίο, όπως εκμυστηρεύτηκε, δε θυμάται πώς προέκυψε.

Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς είπε πως «μου αρέσει αυτό το ψευδώνυμο. Δε θυμάμαι την πρώτη φορά που το άκουσα, λογικά θα ήταν την πρώτη μου σεζόν, αλλά σίγουρα δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε».

Φρόντισε, μάλιστα, να υπογραμμίσει την ανάγκη να έχει ισορροπία στην προσωπική του ζωή και να μην… εκτροχιαστεί, εξαιτίας του ντόρου που υπάρχει για εκείνον.

Όπως τόνισε ο Γιάννης: «Το πιο σημαντικό είναι να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας σου. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση, υπάρχουν πολλοί τρόποι να… εκτροχιαστείς, σημαντικά γεγονότα. Πρέπει να βρεις ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Ο Γιάννης και ο Greek Freak είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι».

in / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί