Ανσαριφάρντ: «Ξεφτιλιζόμαστε! Αν δεν μπορεί να βοηθήσει ο Χιμένεθ, να φύγει»

Σκυμμένα κεφάλια αντίκριζε παντού κανείς στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό (1-5). Τη σιωπή έσπασε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος «εξερράγη» για την εικόνα της ομάδας και πρόσθεσε πως αν ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, θα ήταν προτιμότερο να φύγει. «Αν έχετε καταλάβει, ξεφτιλιζόμαστε με αυτή την […]

Σκυμμένα κεφάλια αντίκριζε παντού κανείς στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό (1-5). Τη σιωπή έσπασε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος «εξερράγη» για την εικόνα της ομάδας και πρόσθεσε πως αν ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, θα ήταν προτιμότερο να φύγει.

«Αν έχετε καταλάβει, ξεφτιλιζόμαστε με αυτή την εικόνα! Δεν το ανέχομαι εγώ αυτό το πράγμα, να έχουμε τέτοια εικόνα και να υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα! Πρέπει να αλλάξει αυτό! Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ! Και επειδή πρέπει να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, αν δεν μπορεί ο προπονητής να μας βοηθήσει να φύγει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Εγώ αυτό έχω να πω εγώ Πέτρο (Μάνταλο)» είπε χαρακτηριστικά ο Ιρανός φορ τη στιγμή που ο Σεβιγιάνος προπονητής απουσίαζε από τα αποδυτήρια.

Η ατάκα αυτή του Ανσαριφάρντ είναι ενδεικτική του κλίματος που υπάρχει στην ΑΕΚ, αλλά ίσως και του ότι ο Μανόλο Χιμένεθ-μετά και το νέο δημόσιο «άδειασμα» προς τους ποδοσφαιριστές του-έχει… χάσει τα αποδυτήρια.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί