Ανοιχτό το θέμα των ελεύθερων διοδίων για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών τόνισε πως η πολιτεία είναι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ για το θέμα της ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια ενόψει του τελικού.

Από τις 11 Μαΐου ο ΠΑΟΚ είχε στείλει επιστολή προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, καθώς και στις τέσσερις εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκη, στην οποία μεταξύ άλλων για λόγους ισονομίας και ισότητας, ζητούσε την δωρεάν διέλευση των οπαδών του που θα κατέβαιναν στην Αθήνα για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα αυτό τέθηκε το πρωί της Παρασκευής και στον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Καραγιάννη κατά την διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Ένας τηλεθεατής έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Παπαδάκη, αναφέροντας πως εκτός των άλλων εξόδων, οι φίλοι του «δικεφάλου» θα πληρώσουν 62 ευρώ για τις διελεύσεις τους για τα διόδια, σε αντίθεση με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού που δεν θα έχουν την συγκεκριμένη επιβάρυνση.

Ο κ. Καραγιάννης άφησε ανοιχτό το θέμα αυτό, λέγοντας πως ο Υπουργείο βρίσκεται σε επαφή με την ΠΑΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας όμως πως ότι έχει να κάνει με την μετακίνηση των οπαδών του «δικεφάλου» για το συγκεκριμένο θέμα, το χειρίζεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όταν μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης του είπε πως αν δημιουργηθούν ουρές στα διόδια θα τους αφήσετε να περάσουν, εκείνος εκ νέου δεν απάντησε αρνητικά, λέγοντας μεταξύ άλλων πως το σημαντικότερο είναι να παιχτεί καλή μπάλα και να μην γίνουν επεισόδια.

gazetta/ photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί