Άνετα στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς (2-0)

Ο Ελληνας τενίστας νίκησε εύκολα με 2-0 σετ τον Φάμπιο Φονίνι (6-3, 6-0) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Μόντε Κάρλο Μάστερς.Την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Μόντε Κάρλο Masters πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Ιταλού Φάμπιο Φονίνι (6-3, 6-0) και […]

Ο Ελληνας τενίστας νίκησε εύκολα με 2-0 σετ τον Φάμπιο Φονίνι (6-3, 6-0) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Μόντε Κάρλο Μάστερς.
Την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Μόντε Κάρλο Masters πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Ιταλού Φάμπιο Φονίνι (6-3, 6-0) και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στον τρίτο γύρο του πρώτου χωμάτινου Masters της φετινής σεζόν.

Ο συμπατριώτης μας ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι με τον Ιταλό. Ο 23χρονος χρειάστηκε μόλις 71 λεπτά για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του Φάμπιο και να πάρει τη νίκη – πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Μόντε Κάρλο Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λορέντζο Σονέγκο – Λάζλο Τζέρε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0 games. Ο Ιταλός απάντησε και ισοφάρισε σε 3-3, αλλά η αντεπίθεσή του δεν είχε συνέχεια. Σε εκείνο το σημείο ο Ελληνας τενίστας πάτησε… γκάζι και δεν κοίταξε ξανά πίσω του.

Με τρία ακόμα σερί games έφτασε στο 6-3 και έκανε το 1-0 στο παιχνίδι. Στο δεύτερο σετ ο «Τσιτσιφάστ» κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ και με 6-0 έφτασε με επιβλητικό τρόπο στο 2-0 και τη νίκη.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί