«Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2023 ο Ζίβκοβιτς»

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έως και το 2023 θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς όπως υποστηρίζουν τα Μέσα της πατρίδας του. Σύμφωνα με την σέρβικη republika ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο της ανανέωσης του στον Δικέφαλο του Βορρά με το οποίο θα σφραγίσει την παραμονή του στην Τούμπα μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. […]

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έως και το 2023 θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς όπως υποστηρίζουν τα Μέσα της πατρίδας του. Σύμφωνα με την σέρβικη republika ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο της ανανέωσης του στον Δικέφαλο του Βορρά με το οποίο θα σφραγίσει την παραμονή του στην Τούμπα μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.


«Ο Ρέις φαίνεται να προτιμά τον Ολυμπιακό από τη Σπόρτινγκ»
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του Ζίβκοβιτς, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν από κοινού την ανανέωση του συνεργασίας τους, η οποία θα διαρκέσει για ακόμη τρία χρόνια.

Τη φετινή σεζόν ο Ζίβκοβιτς μετράει με την «ασπρόμαυρη» φανέλα πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Από TO10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί