Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος θα συνεχίσει με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS» οι Μαδριλένοι ήρθαν σε συμφωνία με τον ατζέντη του Ισπανού και επέκτειναν την συνεργασία τους για άλλον ένα χρόνο. Ο διεθνής αμυντικός δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σύμφωνα με το συγκεκριμένο […]

Ο Σέρχιο Ράμος θα συνεχίσει με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS» οι Μαδριλένοι ήρθαν σε συμφωνία με τον ατζέντη του Ισπανού και επέκτειναν την συνεργασία τους για άλλον ένα χρόνο.


Ο διεθνής αμυντικός δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αλλά αυτό θα γίνει μελλοντικά. Φαίνεται ότι η Ρεάλ προσφέρει μονοετή συμβόλαια σε όσους παίχτες έχουν ξεπεράσει τα 30 τους χρόνια.

Ο Ράμος υπηρετεί το σύλλογο από το 2005 όταν και τον αγόρασαν οι «Μερένγκες» από τη Σεβίλλη. Τη φετινή σεζόν ο αρχηγός των Μαδριλένων έχει αγωνιστεί σε 34 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις απαριθμώντας 7 γκολ, 5 στη La liga και 2 στο Champions League.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί