«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Σύλια Κατεργιαννάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Η Ελληνίδα ταλαντούχα τερματοφύλακας, γεννημένη το 2005 και με ύψος 181cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris, έτοιμη να αποκομίσει ακόμα περισσότερες σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Σύλια Κατεγιαννάκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Νιώθω μεγάλη χαρά που, για άλλη μία χρονιά, θα φορέσω την ιστορική φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους, τους οποίους έχουμε θέσει».
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το υπουργείο Άμυνας του Κατάρ ανακοίνωσε πως αναχαιτίστηκε πύραυλος
- Κτηνοτρόφος βγάζει λόγο στις αγελάδες του και αυτές στέκονται…σούζα! Viral βίντεο
- ΗΠΑ: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης στη Φλόριντα που είχε βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- ΗΠΑ και ΝΑΤΟ: Αυτό που έγραψε ο απεσταλμένος του Πούτιν είναι η «γυμνή» αλήθεια
- Γάτα στις ΗΠΑ υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω εντερικής απόφραξης – Άφωνοι οι κτηνίατροι με αυτό που είδαν (Photo)
- Ο Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας
- Σκύλοι-ρομπότ 300.000 δολάρια ο καθένας γίνονται οι φρουροί των data centers!
- Επιθέσεις με drones και πυραύλους σημειώθηκαν στη Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ
- Απόκοσμο σκηνικό στις ΗΠΑ: Μετεωρίτης προκάλεσε ισχυρή έκρηξη – Vid
- Βλήμα του Ιράν κατέπεσε κοντά στο αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στα ΗΑΕ









