Ανανεώνει με εντολή Σαββίδη ο Βιεϊρίνια!

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μίλησε μέσω skype με τον Βιεϊρίνια και του πρότεινε νέο συμβόλαιο, με τον παίκτη να το δέχεται και να παραμένει στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά ο Σαββίδης κινήθηκε γρήγορα και αποφάσισε να προτείνει ανανέωση συμβολαίου στον παίκτη προτού λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Υπενθυμίζεται, ότι ο ΠΑΟΚ είχε αφήσει […]

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μίλησε μέσω skype με τον Βιεϊρίνια και του πρότεινε νέο συμβόλαιο, με τον παίκτη να το δέχεται και να παραμένει στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά ο Σαββίδης κινήθηκε γρήγορα και αποφάσισε να προτείνει ανανέωση συμβολαίου στον παίκτη προτού λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ΠΑΟΚ είχε αφήσει ελεύθερο τον Βιεϊρίνια το καλοκαίρι με τις δυο πλευρές να μην τα βρίσκουν στην αρχή για νέο συμβόλαιο και εντέλει να επιστρέφει ουσιαστικά στον Δικέφαλο του βορρά μετά το ξεκίνημα της σεζόν, υπογράφοντας για έναν χρόνο. Το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι, όμως ο Σαββίδης δεν ήθελε να αφήσει και πάλι ανοιχτή την υπόθεση ανανέωσης του αρχηγού των ασπρόμαυρων. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Πορτογάλος μπακ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ πιθανότατα θα κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

TO10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί