Ανανεώνει και μένει στον Ολυμπιακό η Σταμολάμπρου

Σε μια εξαιρετική κίνηση που δείχνει τη διάθεσή του να «κυνηγήσει» την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος προχωρά ο Ολυμπιακός. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Νίκος Ζέρβας στην SportDay, οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν στο ρόστερ τους την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου.Η 26χρονη παίκτρια που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Ευρωμπάσκετ, παρά την […]

Σε μια εξαιρετική κίνηση που δείχνει τη διάθεσή του να «κυνηγήσει» την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος προχωρά ο Ολυμπιακός. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Νίκος Ζέρβας στην SportDay, οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν στο ρόστερ τους την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου.
Η 26χρονη παίκτρια που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Ευρωμπάσκετ, παρά την αρχική διαφωνία που υπήρχε στο οικονομικό συμφώνησε με τους Πειραιώτες και θα παραμείνει για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο.
Για την Σταμολάμπρου, που ήταν η καλύτερη παίκτρια από πλευράς Ολυμπιακού στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και οι «πράσινοι», αλλά τελικά δεν θα αλλάξει «στρατόπεδο».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί