Αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό ο Βόβορας

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Γιώργος Βόβορας είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά από 15 μήνες! Ο 45χρονος προπονητής αποτελεί τον εκλεκτό του Αργύρη Πεδουλάκη και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» μέχρι το φινάλε της περιόδου. Ο Βόβορας ήταν και η μοναδική περίπτωση που απασχόλησε σοβαρά τον νέο τεχνικό διευθυντή των «πράσινων», καθώς οι δύο άνδρες […]

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Γιώργος Βόβορας είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά από 15 μήνες!

Ο 45χρονος προπονητής αποτελεί τον εκλεκτό του Αργύρη Πεδουλάκη και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» μέχρι το φινάλε της περιόδου.

Ο Βόβορας ήταν και η μοναδική περίπτωση που απασχόλησε σοβαρά τον νέο τεχνικό διευθυντή των «πράσινων», καθώς οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες ώρες θα έρθει και η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την πρόσληψη του 45χρονου τεχνικού, που αναμένεται να καθοδηγήσει την ομάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο την προσεχή Κυριακή (17/4).

Να θυμίσουμε ότι ο Βόβορας είχε απολυθεί από το «τριφύλλι» -κατά διαβολική σύμπτωση- μετά από ένα ματς με το Λαύριο τον Ιανουάριο του 2021.

sportfm, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί