Αναλαμβάνει την Γκραν Κανάρια ο Λάκοβιτς

Σελίδα είναι αποφασισμένη να γυρίσει η Γκραν Κανάρια, καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάκα Λάκοβιτς ώστε ο Σλοβένος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ισπανών.Η «Γκράνκα» χώρισε τους δρόμους της με τον Πόρφι Φισάκ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Eurohoops, ο Γιάκα Λάκοβιτς ήταν η πρώτη επιλογή για να τον διαδεχθεί […]

Σελίδα είναι αποφασισμένη να γυρίσει η Γκραν Κανάρια, καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάκα Λάκοβιτς ώστε ο Σλοβένος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ισπανών.
Η «Γκράνκα» χώρισε τους δρόμους της με τον Πόρφι Φισάκ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Eurohoops, ο Γιάκα Λάκοβιτς ήταν η πρώτη επιλογή για να τον διαδεχθεί και η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.
Εφόσον επιβεβαιωθεί το σενάριο, ο Λάκοβιτς θα επιστρέψει στην ισπανική λίγκα μετά τη θητεία του στην Μπανταλόνα και την Μπιλμπάο, που διετέλεσε και πρώτος προπονητής, αλλά και βοηθός.
Ο Γιάκα Λάκοβιτς από το 2019 είχε αναλάβει τη γερμανική Ουλμ και τη φετινή σεζόν την οδήγησε μέχρι τα προημιτελικά του EuroCup, αποκλείοντας και την Μπανταλόνα.

sportfm. photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί