Ανακοίνωση της αστυνομίας για Πέιν: «Νεκρός από πυροβολισμούς, συνελήφθη ο δολοφόνος του»!

Η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα επιβεβαίωσε την τραγική είδηση του θανάτου του Έντριαν Πέιν και πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς! Συνελήφθη ο δολοφόνος. Η ανακοίνωση της αστυνομίας: «Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο […]

Η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα επιβεβαίωσε την τραγική είδηση του θανάτου του Έντριαν Πέιν και πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς! Συνελήφθη ο δολοφόνος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

sportfm, photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί