«Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Αρμίντο Τουέ Να Μπάνια ή αλλιώς Μπρούμα από την PSV Αϊντχόφεν.
Ο 25χρονος (24 Οκτωβρίου 1994) διεθνής άσος ξεκίνησε από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Το 2013 πήρε μεταγραφή στη Γαλατασαράι και με ενδιάμεσους σταθμούς τις Γκαζιαντέπ και Ρεάλ Σοσιεδάδ, έφτασε το 2017 στη Λειψία. Το καλοκαίρι του 2019 η Αϊντχόφεν απέκτησε τα δικαιώματά του.
Ο Μπρούμα, αν και γεννήθηκε στη Γουινέα Μπισάου, μεγάλωσε στην Πορτογαλία τη φανέλα της οποίας φόρεσε από τις μικρές εθνικές ομάδες (78 συμμετοχές-32 γκολ) μέχρι και την Ανδρών (9 συμμετοχές-1 γκολ).
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα (2014–15), δύο Κύπελλα (2013–14, 2014–15) και ένα Σούπερ Καπ (2016), όλα αυτά στην Τουρκία».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παρέμβαση Καραμανλή: Τι δήλωσε για θεσμούς και Δικαιοσύνη
- Γλυφάδα: Το διαδραστικό σιντριβάνι στην Τερψιθέα εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους – Δείτε εικόνες
- Ό,τι έκαναν στην Ελλάδα τα «λούζονται» και άλλοι! Σε κρίσιμο σημείο η Γαλλία και όχι μόνο
- Η άσκηση Green Bridge 2025 πραγματοποιήθηκε στον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας και της Ελλάδας
- N. Κακλαμάνης στην εκδήλωση προς τιμήν της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη: «Σύμβολο ισότητας, έφερε ηχηρή επανάσταση…»
- Απάτη “μαμούθ” σε βάρος του ΕΦΚΑ μέσω εταιρειών ρούχων: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ η ζημιά – 6 συλλήψεις, vid
- Σε διακοπές ρεύματος στην Ουκρανία αναγκάζεται το Κίεβο
- Άναυδη οικογένεια στο Τέξας! Έπεσε στο αγρόκτημά τους τεράστιος εξοπλισμός της NASA, vid
- ΝΑΤΟ: Το Βίλνιους ξεπερνά το όριο του 5% του ΑΕΠ για την άμυνα – Πού οδηγούνται τα κράτη του Βορρά;
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών στην Τροιζηνία – Επτά συλλήψεις και τρία πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια