Ο Ολυμπιακός είναι μόνο στο μυαλό του Πέντρο Μαρτίνς.
Αυτό αποδεικνύεται το τελευταίο διάστημα από την στάση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος έχει γίνει αποδέκτης ενδιαφέροντος από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, της Γαλλίας και εσχάτως της Αγγλίας.
Ο 51χρονος προπονητής φαίνεται πως έχει στραμμένη την προσοχή του στο φινάλε της φετινής σεζόν και την προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη χρονιά.
Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό πως ο Μαρτίνς απασχολεί «ζεστά» την Γουλβς, καθώς ο Νούνο Εσπιρίτο θα αναλάβει την Τότεναμ και ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ψηλά στη λίστα των «λύκων».
Εν τω μεταξύ, χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν πως και η Κρίσταλ Πάλας έκανε κρούση στην πλευρά του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος φέρεται να απέρριψε την προοπτική να αφήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και να μετακομίσει στο Λονδίνο.
Ο Μαρτίνς φαίνεται πως δεν δίνει καμία σημασία στα συγκεκριμένα σενάρια και για αυτό έβγαλε την ενόχληση σε ερώτηση που του έγινε ενόψει του Αστέρα Τρίπολης.
Το μυαλό του είναι αποκλειστικά στον Ολυμπιακό, καθώς ήδη φαίνεται πως ετοιμάζει την επόμενη σεζόν με την εισαγωγή νέου συστήματος, με τη χρησιμοποίηση νέων παικτών και γενικώς με την όλη στάση του μέχρι σήμερα στου Ρέντη.
Στόχος του είναι να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τη διοίκηση και μετά θα κοιτάξει το μέλλον του, έχοντας ως μεγάλο στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Κάτι βεβαίως που δεν έχει κρύψει στις δημόσιες τοποθετήσεις του…
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιταλία: Εκρήξεις απειλούν τη ζωή δημοσιογράφου που ασχολείται με τη διαφθορά
- Ισπανία: Πίνακας του Πικάσο εξαφανίστηκε κατά τη μεταφορά του στη Γρανάδα
- Η μεθοριακή διάβαση της Ράφα θα ανοίξει πιθανότατα την Κυριακή, σύμφωνα με τον Ισραηλινό ΥΠΕΞ
- Σε σοκ ο Ζελένσκι μετά το τηλεφώνημα Πούτιν-Τραμπ – Ταπεινωτική υποδοχή στις ΗΠΑ, vid
- Νέος σεισμός 6,1 Ρίχτερ στις νότιες Φιλιππίνες
- Η Κριστίνα Αγκιλέρα φέρνει στις αίθουσες το «Christmas in Paris» για τα 25 χρόνια του χριστουγεννιάτικου άλμπουμ της
- Euroleague: Με ανατροπή ο Ολυμπιακός έκανε το διπλό με την ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ
- Ο Όρμπαν θα μιλήσει αργότερα με τον Πούτιν
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα – Τα φαινόμενα θα είναι έντονα σε Ιόνιο και δυτική Ελλάδα
- Τραμπ: Ο πόλεμος του Μπάιντεν θα μπορούσε να μας οδηγήσει στον Γ’Π.Π., vid