«Άκυρο» από Αυγενάκη στην επιστροφή θεατών φέτος στα γήπεδα

Σε κρίση και ο αθλητισμός εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψουν σύντομα στις εξέδρες των γηπέδων οι φίλαθλοι, ενώ μίλησε και για τον νέο αθλητικό νόμο.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Real FM 107,1» o Λευτέρης Αυγενάκης δεν έδειξε αισιόδοξος στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν σύντομα οι φίλαθλοι στις εξέδρες των γηπέδων.


Παράλληλα, αναφέρθηκε στον νέο αθλητικό νόμο και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ψήφισή του.

Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι θα φανούν σύντομα τα οφέλη της μεταρρύθμισης, σημειώνοντας ότι διασφαλίζεται η διαφάνεια στις ομοσπονδίες, ενώ αναβαθμίζεται ο ρόλος των αθλητών και των αθλητικών σωματείων.

Για τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει το νομοσχέδιο πριν από την ψήφισή του, έκανε λόγο για μια «μικρή μερίδα παραγόντων σε ισόβιες διοικήσεις» που δεν ήθελαν να παραδώσουν τη σκυτάλη. Σημείωσε όμως ότι ήταν εκπεφρασμένη η βούληση του πρωθυπουργού να μπει τέλος «σε βαλτωμένες και αρρωστημένες καταστάσεις», ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι και άλλοι είχαν εξαγγείλει αλλαγές στον Αθλητισμό, αλλά «κανείς δεν είχε τα κότσια να σπάσει αυγά».

Σχετικά με το φλέγον θέμα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, παραδέχτηκε πως δεν το βλέπει στον ορίζοντα να γίνεται. Πάντως, υπογράμμισε ότι υπάρχει ετοιμότητα για το άνοιγμα των γηπέδων στους οπαδούς μόλις δοθεί το «πράσινο φως» από τους επιστήμονες.

(Sputniknews – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί