Ακόμα μία νύχτα ντροπής! Μουντιάλ από τον καναπέ, εκτός αν γίνει θαύμα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φαν Σιπ που δεν έφυγε, όταν έπρεπε, κοστίζει, κατά πάσα πιθανότητα άλλη μία διοργάνωση στην Ελλάδα...

Η Ελλάδα έπαιζε με την φωτιά στο Κόσοβο και το πλήρωσε στο 90’+2′. Ο Μουρίκι ισοφάρισε σε 1-1 και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που είχε προηγηθεί με τον Δουβίκα, «πέταξε» δύο βαθμούς στην τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έτσι, το έργο της για την κατάληψη της 2ης θέσης στον 2ο όμιλο των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται… βουνό, καθώς έμεινε στην 4η θέση (3β.) -χωρίς νίκη μετά από τρεις αγώνες- και στο -6 από τη Σουηδία, την οποία υποδέχεται την Τετάρτη (8/9, 21:45) στο ΟΑΚΑ.

Ο Φαν Σιπ είχε απουσίες (Φορτούνης, Μασούρας, Τζόλης) όμως και ευθύνες για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το δεύτερο ημίχρονο και τις αλλαγές κατενάτσιο με μία μόλις τελική προσπάθεια απέναντι στο Κόσοβο. Επιπλέον, αλλάζει συνεχώς θέσεις στους παίκτες, με αποτέλεσμα να τους μπερδεύει.

Δυστυχώς, όσοι πανηγύρισαν την ισοπαλία στην Ισπανία, τώρα πρέπει να δουν την πικρή αλήθεια: Όσοι ανέλαβαν την τύχη της Εθνικής μετά τα γήπεδα της Βραζιλίας, την οδήγησαν στον πάτο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί