Αϊτόρ: «Να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και να πάρουμε το Κύπελλο»

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αφού μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, όμως ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έκανε ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην επιστροφή στην Ευρώπη και φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας!«Σημασία έχει να νικάει η ομάδα και όχι ποιος θα σκοράρει. Σε άλλα ματς σκόραρα εγώ, σε κάποια άλλα διαφορετικοί […]

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αφού μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, όμως ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έκανε ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην επιστροφή στην Ευρώπη και φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας!
«Σημασία έχει να νικάει η ομάδα και όχι ποιος θα σκοράρει. Σε άλλα ματς σκόραρα εγώ, σε κάποια άλλα διαφορετικοί παίκτες. Είμαι χαρούμενος για τον Μπαρτ (σ.σ. Σένκεφελντ) που πέτυχε το γκολ, γιατί αυτό έκανε τη διαφορά. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση, μας ανέβασε την ψυχολογία. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Μπορέσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι με μυαλό και αξίζαμε να κερδίσουμε.
Έχουμε πολύ μεγάλη όρεξη κι ανυπομονησία για αυτά που έρχονται και στο μυαλό μας έχουμε τους δύο μεγάλους στόχους της ομάδας, να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και να πάρουμε το Κύπελλο. Η πρόκριση στον τελικό είναι σημαντική, αλλά μέχρι τότε προηγούνται τέσσερις τελικοί για το πρωτάθλημα. Θα ασχοληθούμε με το Κύπελλο όταν θα έρθει η ώρα», ήταν όσα είπε στην Live Sport.

SPORTFM, PHOTO INTIME

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί