Αινιγματικός για Ολυμπιακό ο Γουίτινγκτον

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις για το μέλλον του Κώστα Σλούκα στην Φενέρμπαχτσε, για να μάθει αν θα επαναπατρίσει τον 30 γκαρντ μετά από πέντε χρόνια και να «τρέξει» τα υπόλοιπα θέματα του μεταγραφικού σχεδιασμού του. Πρόθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι να προσθέσει στο ρόστερ έναν φόργουορντ/σέντερ για να αποτελέσει στήριγμα των Πρίντεζη, Βεζένκοφ (εφόσον […]

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις για το μέλλον του Κώστα Σλούκα στην Φενέρμπαχτσε, για να μάθει αν θα επαναπατρίσει τον 30 γκαρντ μετά από πέντε χρόνια και να «τρέξει» τα υπόλοιπα θέματα του μεταγραφικού σχεδιασμού του.

Πρόθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι να προσθέσει στο ρόστερ έναν φόργουορντ/σέντερ για να αποτελέσει στήριγμα των Πρίντεζη, Βεζένκοφ (εφόσον μείνει), Έλις και Μάρτιν. Πρώτος στόχος είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Άντονι Γκιλ ο οποίος αποχωρεί από την Χίμκι, όμως τα ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν, πως οι «ερυθρόλευκοι», έχουν στο κάδρο και την περίπτωση του 27χρονου φόργουορντ, Γκρεγκ Γουίτινγκτον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ.

Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό, και ίσως να μην υπάρχει… φωτιά στον καπνό, καθώς ο Γουίτινγκτον δε μπορεί να αγωνιστεί στο «5». Ο ίδιος πάντως, μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα: «Ήταν μια πολύ καλή χρονιά με την Γαλατάσαραϊ. Τώρα είμαι ελεύθερος και είναι ώρα για να αγωνιστώ σε Ευρωλίγκα ή ΝΒΑ. Θα δούμε τι θα γίνει», ήταν η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για τους «ερυθρόλευκους».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν και οι δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, Τζέρι Ντιάνις: «Αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, έχουν ρωτήσει για τον πελάτη μου. Θα διαλέξουμε στο άμεσο μέλλον μεταξύ του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκας».

Ο Γουίτινγκτον, είχε φέτος μέσο όρο 12,4 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 25 παιχνίδια με την τουρκική ομάδα.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί