Αιχμάλωτος στην Αυστραλία ο Νο1 τενίστας του κόσμου! ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ σε ξενοδοχείο για μετανάστες γεμάτο έντομα επειδή είναι ανεμβολίαστος!!!

Η ΧΟΥΝΤΑ δείχνει τα «δόντια» της!

Διαστάσεις διπλωματικού επεισοδίου έχει πάρει η συμμετοχή του νο1 στο παγκόσμιο τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς ο ίδιος χωρίς να είναι εμβολιασμένος με ιατρική γνωμάτευση ζήτησε την εξαίρεσή του για συμμετοχή στο Australia Open.

Αρχικά η απόφαση των αρχών της Αυστραλίας για απέλασή του από τη χώρα, είχε γίνει γνωστή περίπου εννέα ώρες μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης. Η βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν εγκρίθηκε από την κυβέρνηση της Αυστραλίας, όπου επιτρέπεται να εισέλθουν μόνο εμβολιασμένοι κατά της Covid-19.

ΩΣΤΟΣΟ ο νο1 τενίστας στον κόσμο πρόκειται να μείνει υπό κράτηση στην Αυστραλία μέχρι τη Δευτέρα με την κυβέρνηση να συμφωνεί να αναβάλει την απέλαση του κορυφαίου παίκτη.

Μέσα στο Σαββατοκύριο ο δικηγόρος και οι άνθρωποι του τενίστα πρόκειται να δώσουν πραγματική μάχη προκειμένου να πετύχουν την απελευθέρωση του τενίστα.

Οι Αρχές της Μελβούρνης τον μετέφεραν από το αεροδρόμιο Τουλαμαρίν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κάρλτον, με media της χώρας να υποστηρίζουν ότι σε αυτό το ξενοδοχείο μένουν δεκάδες μετανάστες, αρκετοί από αυτούς για χρόνια.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες σέρβικα ΜΜΕ επικαλούνται πληροφορίες που κάνουν λόγο για άθλιες συνθήκες στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Υπάρχουν καταγγελίες από τους μετανάστες που βρίσκονται στο κτίριο για σκουλίκια, μούχλα στο φαγητό, αλλά και διασπορά του covid πριν από έναν χρόνο, όταν νόσησαν 22 από τους 46 ανθρώπους που βρίσκονταν στο κτίριο.

Μεταφέρεται μάλιστα η μαρτυρία ενός Ιρανού μετανάστη σε κανάλι στην Αυστραλία, όπου αναφέρει ότι το φαγητό που δίνεται στον κόσμο δεν θα το έτρωγαν ούτε ζώα!

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο σε Σερβία και Αυστραλία, στον παγκόσμιο αθλητισμό και τον φίλαθλο κόσμο.

Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για «επίδειξη δύναμης» της κορωνοχούντας, ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ακόμα και διεθνώς αναγνωρισμένα πρόσωπα απλά και μόνο επειδή δεν τηρούν τις προσταγές της.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί