Αγουέρο: «Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με το τεχνικό επιτελείο της Αργεντινής!»

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Σέρχιο Αγουέρο ολοκληρώθηκε άδοξα, καθώς λόγω του σοβαρού πρόβληματος υγείας που αντιμετωπίζει με την καρδιά του δεν μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά, ο 33χρονος πρώην επιθετικός σκοπεύει να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο από διαφορετικό πόστο, και συγκεκριμένα από εκείνο του βοηθού προπονητή! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό Μέσο της […]

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Σέρχιο Αγουέρο ολοκληρώθηκε άδοξα, καθώς λόγω του σοβαρού πρόβληματος υγείας που αντιμετωπίζει με την καρδιά του δεν μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Παρ’ όλα αυτά, ο 33χρονος πρώην επιθετικός σκοπεύει να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο από διαφορετικό πόστο, και συγκεκριμένα από εκείνο του βοηθού προπονητή!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό Μέσο της πατρίδας του, θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Αργεντινής!

Μάλιστα, έχει μιλήσει ήδη με τον προπονητή της χώρας, Λιονέλ Σκαλόνι, όπως και με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάπια.

«Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Θα έχουμε μια συνάντηση αυτή την εβδομάδα. Θέλω να είμαι εκεί. Η ιδέα για μένα είναι να συνδεθώ με το προπονητικό επιτελείο. Μίλησα ήδη με τον Σκαλόνι και τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Αργεντινής, Τάπια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κουν Αγουέρο!

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί