Τα χρώματα της ΑΕΚ προβάρει ο Εμάνουελ Ινσούα. Η Ένωση έχει μπει δυναμικά στην υπόθεση και προσφέρει συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 1.5 εκατομμύριο ευρώ για διάρκεια τριών ετών. Πρόκειται για μια προσφορά η οποία ικανοποιεί τον παίκτη.
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η πρόθεση της διοίκησης της ΑΕΚ είναι να τελειώσει την μεταγραφή αυτή αρκετά σύντομα. Εάν είναι δυνατόν ακόμη και μέσα στην ημέρα, κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Ο Ινσούα που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό προτιμήθηκε από τον Αντόνιο Λούνα με τον οποίο υπήρξαν επαφές με την ΑΕΚ. Ωστόσο τόσο ο Ίλια Ίβιτς όσο και ο Μάσιμο Καρέρα έκριναν ότι ο Ινσούα έχει περισσότερα «συν» έχοντας ως μεγαλύτερο… προσόν το γεγονός ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής.
Από SportFm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΔΥΠΑ: 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025
- Ο Jean Paul Gautier λάτρης της Ελλάδας, τρελαίνεται για ντολμαδάκια – Τρώει σαν παραδοσιακός Έλληνας
- Περιοδεία του Σωκράτη Φάμελλου στη Θεσσαλονίκη – Οι περιοχές που θα επισκεφθεί
- Στην πατρική κατοικία του Βούτσιτς βρέθηκε ο Δένδιας
- Σοκ στη Γαλλία: Κουκουλοφόροι απήγαγαν και ανάγκασαν ζευγάρι να τους μεταφέρει 8 εκατ. ευρώ σε κρυπτονομίσματα
- Ρωσία: Ρεπόρτερ έκανε πρόταση γάμου ζωντανά στη συνέντευξη Τύπου του Πούτιν – Δείτε βίντεο
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι δήλωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ
- Ιταλία: Εισιτήριο 2 ευρώ στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φλεβάρη – Θα είναι δωρεάν μόνο για τους κατοίκους της Ρώμης
- Λαοί της Ευρώπης υποφέρουν στον «βωμό» της εμμονής Ευρωπαίων διεθνιστών
- Πλήρης επάρκεια αγροτικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές της Αττικής παρά τα αγροτικά μπλόκα









