ΑΕΚ: Τέλος ο Λιβάγια – Εκτός ομάδας μέχρι να φύγει…

Όλα δείχνουν πως ο Μάρκο Λιβάγια πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-2). Μετά τη χθεσινή εξέλιξη του οριστικού «ναυαγίου» στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» πιθανότατα σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ θα ενημερωθεί να αφήσει εκτός πλάνων του τον […]

Όλα δείχνουν πως ο Μάρκο Λιβάγια πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-2). Μετά τη χθεσινή εξέλιξη του οριστικού «ναυαγίου» στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» πιθανότατα σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ θα ενημερωθεί να αφήσει εκτός πλάνων του τον Κροάτη φορ μέχρι να αποχωρήσει.

Από τη στιγμή που ο 27χρονος άσος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει, οι «κιτρινόμαυροι» όπως έχουν πράξει και σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν θα κοιτάξουν… μπροστά και δεν θα ποντάρουν σε έναν παίκτη που απλώς θα μετρά μέρες για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Αυτό ίσως λειτουργήσει και ως μοχλός πίεσης στην πλευρά του παίκτη για να φέρει κάποια πρόταση, έστω και μικρή, για να φύγει το Γενάρη και να μην μείνει άπραγος ως το καλοκαίρι, αλλά και για να μη χάσει ένα περιουσιακό στοιχείο η «Ένωση» χωρίς κανένα αντίτιμο.

Από εκεί και πέρα, από σήμερα θα περάσει σε πρώτο πλάνο η υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα. Στις πρώτες επαφές με τον Πορτογάλο υπήρχε διαφορά, αφού οι «πάγιες» αποδοχές που του προσφέρθηκαν ήταν 700.000 ευρώ αλλά με κάποια υψηλά μπόνους. Ο Ολιβέιρα περίμενε κάτι καλύτερο, έστω κι αν γνωρίζει καλά πως με τις εμφανίσεις του είναι αδύνατο να βρει τα 1,2 εκατ. ευρώ που εισέπραττε μέχρι τώρα. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως δεν υπάρχει στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή ομάδα που να έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν μόνοι τους.

Από sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί