ΑΕΚ: Στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Φράνσον

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2) ο Αλεξάντερ Φράνσον, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν την ανατροπή στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του 27χρονου χαφ. Ο πρώην παίκτης της Νόρκεπινγκ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την […]

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2) ο Αλεξάντερ Φράνσον, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν την ανατροπή στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του 27χρονου χαφ.

Ο πρώην παίκτης της Νόρκεπινγκ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

Ο Φράνσον έχει μείνει ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ από τις 31 Δεκεμβρίου και έρχεται στην ΑΕΚ για να προσφέρει ποιότητα στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Με τη σουηδική Νόρκεπινγκ κατέγραψε 101 συμμετοχές, σημειώνοντας και οκτώ γκολ. Ο Φράνσον έχει περάσει από τη Βασιλεία και τη Λωζάνη, ενώ μετράει και 8 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας.

TO10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί