ΑΕΚ: Πολύ κοντά στον Ινσούα

Mπορεί τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Λούνα να ήταν στο προσκήνιο για τη θέση του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ, ωστόσο τις τελευταίες ώρες άλλος παίκτης είναι εκείνος που έχει κερδίσει πόντους και μάλιστα βρίσκεται κοντά στο να κλείσει στην Ένωση.

Πρόκειται για τον Εμανουέλ Ινσούα. Ο Αργεντινός μπακ ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Η περίπτωσή του ήταν πάντα στη λίστα των κιτρινόμαυρων, όμως τις τελευταίες ώρες έχει κερδίσει πολλούς πόντους. Ο 29χρονος φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του και να έχει πλησιάσει στο ποσό που είναι διατεθειμένη να δώσει η ΑΕΚ και έτσι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο Αργεντινός είναι ένας παίκτης ο οποίος συμπληρώνει τα χαρακτηριστικά του Λόπες αφού είναι καλύτερος στο ανασταλτικό κομμάτι και έτσι θα προσφέρει περισσότερες επιλογές στον Καρέρα. Άλλωστε, ο Ιταλός κόουτς έχει ξεκάθαρη εικόνα από το τι μπορεί να του δώσει ο Ινσούα και για αυτό έχει κερδίσει πόντους σε σχέση με τον Λούνα, η περίπτωση του οποίου έχει παρουσιάσει επιπλοκές σε σχέση με το πότε θα μείνει ελεύθερος από την Λεβάντε, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Ο Ινσούα κατά τη διάρκεια της τριετίας που φόρεσε την πράσινη φανέλα μέτρησε 70 συμμετοχές και είχε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Μάλιστα, επί της ουσίας θα αντικαταστήσει έναν άλλον πρώην πράσινο, τον Νίκλας Χουλτ ο οποίος είχε ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο πριν από τρία χρόνια.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Εμανουέλ Ινσούα αναμένεται να είναι άμεσες και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες μέρες να τελειώσει.

Από Sport24, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί