ΑΕΚ: Πλησιάζει ο Κικάνοβιτς, επαφή με Σιλά

Για την ΑΕΚ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή είναι το ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα μεταγραφικά έχουν μείνει πίσω. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι, πάντα σε συνεννόηση με τον Ματίας Αλμέιδα, «τρέχουν» τις εν εξελίξει υποθέσεις.

Πιο προχωρημένη είναι αυτή του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς, ο οποίος φέρεται να πιέζει το Σαν Χοσέ για την παραχώρησή του στην ΑΕΚ. Ο 22χρονος Αμερικανός με βοσνιακές ρίζες εξτρέμ θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη και να παίξει στην εθνική Βοσνίας βλέποντας την «Ένωση» ως το κατάλληλο… μέσον για να το πετύχει. Η ομάδα του MLS δεν είναι αρνητική στην παραχώρησή του, φέρεται να αξιώνει 1,9 εκατ. ευρώ για την πώλησή του και μετά τη βελτιωμένη πρόταση που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι» οι δύο πλευρές είναι ακόμη πιο κοντά.


Η υπόθεση του αριστερού μπακ έχει κάπως υποχωρήσει, ωστόσο αν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης θα γίνει κι εκεί προσθήκη. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», υπήρξε επαφή με τον Ισιάγκα Σιλά, τον 28χρονο άσο από τη Γουινέα που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Τουλούζ. Ο διεθνής άσος δεν τα έχει βρει με την ομάδα του για ανανέωση μετά την πρόταση που του έγινε με μειωμένες αποδοχές και εξετάζει τις επιλογές του. Αν δεν τα βρει με την Τουλούζ, δεν αποκλείεται να του μπει πωλητήριο για να μη χαθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο παίκτης πέρασε από διαδικτυακή «συνέντευξη» από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο άλλοτε άσος της Λανς και της Αζαξιό είναι και φέτος βασικός μετρώντας 15 συμμετοχές και πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

SPORTFM/eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί