ΑΕΚ: Πανέτοιμος ο Κριχόβιακ – Εξαιρετικές εντυπώσεις με το… καλημέρα

Έτοιμος να μπει στη μάχη και να παίξει την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ δείχνει πως είναι ο Γκρεγκόρ Κριχόβιακ, ο οποίος στην πρώτη του μέρα χθες (16/3) στα Σπάτα, εντυπωσίασε τους πάντες στην ΑΕΚ με την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Συγκεκριμένα, όσα τον είδαν ξεχώρισαν σε αυτόν την ικανότητά του στην επαφή με τη μπάλα. Προτιμά να […]

Έτοιμος να μπει στη μάχη και να παίξει την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ δείχνει πως είναι ο Γκρεγκόρ Κριχόβιακ, ο οποίος στην πρώτη του μέρα χθες (16/3) στα Σπάτα, εντυπωσίασε τους πάντες στην ΑΕΚ με την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Συγκεκριμένα, όσα τον είδαν ξεχώρισαν σε αυτόν την ικανότητά του στην επαφή με τη μπάλα. Προτιμά να παίζει γρήγορα και με τη μια, δεν διστάζει να παίξει με δύναμη για να κερδίσει τις μονομαχίες, ενώ η γενικότερη εικόνα του ήταν σαν να βρισκόταν στην «Ένωση» από το ξεκίνημα της σεζόν.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι ο Πολωνός βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο, αρκετά νωρίτερα από την έναρξη της προπόνησης, δείγμα του επαγγελματισμού του αλλά και της διάθεσής του να πετύχει στα playoffs με την ΑΕΚ.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί