ΑΕΚ: Πανέτοιμος για ΠΑΟΚ ο Κριχόβιακ

Θέμα ωρών είναι πλέον η ανακοίνωση της απόκτησης του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ από την ΑΕΚ. Ο 32χρονος μέσος έφτασε χθες νωρίς το πρωί στην Αθήνα και μετά τις απαιτούμενες ώρες ξεκούρασης (μιας και πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία για να ταξιδέψει από το Κράσνονταρ στο Σότσι, από εκεί στη Μόσχα και μέσω Κωνσταντινούπολης να έρθει Αθήνα το συντομότερο […]

Θέμα ωρών είναι πλέον η ανακοίνωση της απόκτησης του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ από την ΑΕΚ. Ο 32χρονος μέσος έφτασε χθες νωρίς το πρωί στην Αθήνα και μετά τις απαιτούμενες ώρες ξεκούρασης (μιας και πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία για να ταξιδέψει από το Κράσνονταρ στο Σότσι, από εκεί στη Μόσχα και μέσω Κωνσταντινούπολης να έρθει Αθήνα το συντομότερο δυνατό), έκανε χθες κάποιες πρώτες εξετάσεις.
Ο Πολωνός διεθνής θα ολοκληρώσει σήμερα τα υπόλοιπα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο ως το τέλος της περιόδου και την Τετάρτη θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα (που σήμερα έχει ρεπό). Μάλιστα ο Κριχόβιακ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Μπορεί η τελευταία επίσημη συμμετοχή του να καταγράφεται στις 5 Δεκεμβρίου, ωστόσο αυτό οφείλεται στο ότι έχασε λόγω αποβολής τα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν έκτοτε, όπως και ένα ακόμη που αναβλήθηκε. Πάντως ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έκανε κανονικά χειμερινή προετοιμασία με την Κράσνονταρ, συμμετείχε και στα επτά φιλικά που έδωσε η ομάδα του τον Φεβρουάριο (τελευταίο στις 20/2) εν όψει της επανέναρξης του ρωσικού πρωταθλήματος, ενώ έκανε προπονήσεις μαζί της μέχρι και τα τέλη της περασμένης εβδομάδας.
Έτσι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεδομένα θα τον έχει στα πλάνα του για την Κυριακή, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση όπου η ΑΕΚ με τα υπάρχοντα δεδομένα πηγαίνει με γεμάτο «οπλοστάσιο», καθώς επανέρχονται και οι Βράνιες και Σιμάνσκι από τιμωρία, ενώ για την ώρα δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί