ΑΕΚ: Παίκτες στο ξενοδοχείο χωρίς δωμάτιο, εγκλωβισμένοι στα Σπάτα Γιαννίκης και μέλη του σταφ!

Απίστευτη ταλαιπωρία για την ΑΕΚ λόγω της κακοκαιρίας, με παίκτες να βρίσκονται σε ξενοδοχείο χωρίς δωμάτιο και τους Γιαννίκη, Δημητριάδη και άλλα οκτώ άτομα του τιμ να έχουν εγκλωβιστεί στα Σπάτα!

Ετσι, παραμένουν εγκλωβισμένοι στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα οι Αργύρης Γιαννίκης, Βασίλης Δημητριάδης και μέλη του τεχνικού επιτελείου, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» που σαρώνει από το πρωί την Αττική.

Περίπου δέκα άτομα, μεταξύ αυτών ο Αργύρης Γιαννίκης, ο Βασίλης Δημητριάδης και μέλη του τεχνικού επιτελείου, έχουν αποκλειστεί στο προπονητικό κέντρο της Ενωσης στα Σπάτα από νωρίς το μεσημέρι και δεν προβλέπεται να αποχωρήσουν όσο διατηρείται το χάος στην Αττική Οδό.

Ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν με προορισμό τα νότια προάστια έκαναν πάνω από δυο ώρες για να φτάσουν στα σπίτια τους ενώ οι Παναγιώτης Τσιντώτας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και Νίκος Κορομηλάς κατάφεραν μετά από δυο ώρες να φτάσουν μέχρι το ξενοδοχείο Holiday Inn στα Σπάτα, στο οποίο σπεύδουν με τα πόδια και ποδοσφαιριστές επειδή άφησαν τα αμάξια τους στην Αττική Οδό.

ISELIDA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί