ΑΕΚ: Όλα ανοικτά με το μέλλον του Χιμένεθ μετά τη χθεσινή 5άρα

Ο οργανισμός της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από τη συντριβή που της επιφύλασσε το βράδυ της Κυριακής (04/04) ο Ολυμπιακός, με το 1-5 στο ΟΑΚΑ.

Μεγάλο μέρος της ευθύνης για το αποτέλεσμα αυτό φέρει ο Μανόλο Χιμένεθ, για τον οποίο εδώ και εβδομάδες το κλίμα είναι βαρύ.

Για τον 57χρονο τεχνικό αυτήν τη στιγμή όλα είναι ανοικτά. Ο Ανδαλουσιανός προπονητής χρεώνεται μεγάλο βάρος για τον διασυρμό, καθώς για ακόμη ένα ματς έκανε ακατανόητες επιλογές, ενώ μετά το τέλος του αγώνα «άδειασε» τους παίκτες του με τις δηλώσεις του.

Παρόλα αυτά, ακολουθεί την Τετάρτη ο κρίσιμος πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:00) και δεν υπάρχει έτοιμη λύση προπονητή που να εμπνέει. Σύμφωνα με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που χθες αποχώρησε στο ημίχρονο (όταν το σκορ ήταν ήδη 0-4), μέχρι χθες βράδυ κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του.

Για την ώρα έχει αποφασιστεί το… κλείσιμο της ομάδας σε ξενοδοχείο μετά τη σημερινή προπόνηση και τουλάχιστον μέχρι το παιχνίδι με τον έτερο «δικέφαλο». Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Χιμένεθ θεωρείται ήδη παρελθόν, κάτι που μάλλον έχει καταλάβει και εκείνος -και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό.

Πλέον, μένει να φανεί πότε θα έρθει ακόμη ένα διαζύγιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ.

(newsbeast)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί